Veel gestelde vragen

Verzending

Waar is mijn pakketje?

Alle bestellingen vanaf €20,- worden gratis verzonden met Track & Trace code. Nadat je bestelling verzonden is, ontvang je deze code in je e-mail. Klik op de link in de mail of vul de code in op https://jouw.postnl.nl/?L=NL&B=&D=NL&T=C#!/ om de status van de verzending te bekijken. Producten die voor 15:00 uur besteld zijn worden de volgende werkdag geleverd.

Wat is de verzendtijd?

Nederland & België
Voor 15:00 uur besteld = volgende werkdag in huis

Wat zijn de verzendkosten?

Alle bestellingen boven 20,- worden gratis verzonden naar Nederland & België met een Track & Trace code. Bij bestellingen met een bestelwaarde onder de €20,- zijn de verzendkosten €2,95 (met Track & Trace)

Ik heb mijn bestelling niet ontvangen, wat moet ik doen?

Als je product verstuurd is met een Track & Trace code heb je deze ontvangen in je mail nadat je bestelling verzonden is. Met deze code kun je de status van de verzending zien. Klik op de link in de mail of vul de code in op https://jouw.postnl.nl/?L=NL&B=&D=NL&T=C#!/ om de status te controleren.

Producten die voor 15:00 uur besteld zijn worden de volgende werkdag afgeleverd. Heb jij je bestelling buiten deze periode nog niet ontvangen? Stuur dan even een mailtje naar service@yourganized.nl. We kijken graag met je mee!

Retournering & Terugbetaling

Wat is de retourtermijn?

Bestellingen kunnen tot 30 dagen na ontvangst aangemeld worden voor retour. Hierna krijg je nog eens 14 dagen de tijd om het product terug te sturen.

Wat zijn de retourvoorwaarden?

Het is belangrijk dat de retourvoorwaarden nageleefd worden als je een product retourneert. Hierdoor krijg jij je geld terug en kunnen we nog iemand anders blij maken met het geretourneerde product.

- De gehele verpakkingsinhoud moet geretourneerd worden.
- Artikelen moeten geretourneerd worden in de originele verpakking.
- Het product moet in de originele staat geretourneerd worden en mag niet zichtbaar gebruikt of beschadigd zijn.

Hoe kan ik mijn bestelling retourneren?

Alle instructies met betrekking tot het retourneren van bestellingen kun je vinden op de pagina over ons retourbeleid.

Kan ik mijn bestelling ruilen?

Als je een product wilt ruilen, stuur dan het ongewenste product naar ons terug en koop het product dat je wel graag wilt hebben. Zodra we het ongewenste product in goede orde hebben ontvangen, zal je hier een terugbetaling voor krijgen.

Is retourneren gratis?

De kosten voor het retourneren van een bestelling zijn voor eigen rekening van de klant.

Hoelang duurt het voordat ik mijn geld terug krijg?

Nadat het geretourneerde product weer bij ons binnen is gaan wij aan de slag om de retour te verwerken. Wij streven ernaar om retouren binnen 7 dagen te verwerken. Zodra je retour goed verwerkt is, krijg je hier een bevestigingsmail van en wordt het volledige aankoopbedrag teruggestort.

Betalingen & Bestellingen

Welke betaalmethodes kan ik gebruiken?

Bij Yourganized zetten we hoog in op gebruiksvriendelijkheid. Om deze reden hebben wij veel verschillende betaalmogelijkheden zodat er altijd wel één bij zit die jij wilt gebruiken. Dit zijn de betaalmethodes die wij aanbieden:

- iDeal
- Paypal
- Bancontact
- American Express
- Maestro
- Mastercard
- Visa
- Apple Pay
- Google Pay
- Shop Pay

Krijg ik een bevestigingsmail na mijn bestelling?

Jazeker! Na het plaatsen van een bestelling ontvang je direct een bevestigingsmail in het opgegeven e-mailadres. In deze mail kun je onder andere je bestelnummer vinden.

Het kan zijn dat de mail in je spambox terecht is gekomen (ongewenste mail). Heb je geen bevestigingsmail gekregen maar wel een bestelling geplaatst? Stuur dan alsjeblieft even een mailtje naar service@yourganized.nl

Kan ik mijn bestelling annuleren?

Het is helaas niet mogelijk om een bestelling te annuleren of de gegevens aan te passen zodra een bestelling is geplaatst. Dit komt omdat we na elke bestelling direct aan de slag gaan om deze te verwerken. Dit doen we zodat we jouw bestelling zo snel mogelijk kunnen bezorgen.

Niet tevreden met het product? Geen probleem! Dan kan deze gewoon binnen 30 dagen na ontvangst geretourneerd worden.

Garantie

Wat is jullie garantietermijn?

Op alle producten van Yourganized zit een standaard garantietermijn van 1 jaar. De garantietermijn van 1 jaar gaat in op de datum van aankoop.

Wat valt er precies onder de garantie?

Op elke bestelling heb je als consument recht op de wettelijke bepalingen omtrent garantie. De wettelijke garantie houdt in dat het artikel datgene is of moet doen wat je er in alle redelijkheid van mag verwachten.

Wat valt er niet onder de garantie?

- Normale slijtage
- Schade veroorzaakt door onjuiste reparatie of onjuist gebruik.
- Schade door externe bronnen/factoren
- Schade door derden
- Schade door eigen schuld van de klant
- Geheel of gedeeltelijk ontmanteld product
- Reparaties uitgevoerd door derde partijen
- Gestolen of verloren producten
- Artikelen waarvan de garantietermijn verlopen is
- Artikelen zonder geldig aankoopbewijs
- Niet kwaliteitsgerelateerde problemen
- Gratis artikelen
- Tweedehands artikelen

Hoe kan ik aanspraak maken op de garantie?

Wil je een garantieclaim indienen? Volg dan alsjeblieft de stappen op de pagina over ons garantiebeleid. We zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.